Всяка от вас често си задава въпроса А сега какво да

...
Всяка от вас често си задава въпроса А сега какво да
Коментари Харесай

Перфектният подарък може да е на клик разстояние

Всяка от вас постоянно си задава въпроса „ А в този момент какво да подаря? “, изключително когато желаете изненадата да е персонална, специфична и перфектна. Често обаче нямате времето, което да вложите в циркулиране из обичаните си места в града, а от време на време ви липсват и ентусиазъм, и концепция... Затова ще ви издам една загадка.

Тя носи името. Име, зад което се крие много особено пространство, събиращо на едно място надарени български създатели с нюх освен към дизайна, само че и към чувството за характерност. Rare Finds е онлайн мястото, в което съвършеният подарък може да бъде на клик разстояние. Трима фенове на стилните и идейни находки сплотяват вдъхновението си и го трансформират в действителна фабрика за хрумвания и най-много за страхотни дарове. И защото и аз постоянно попадам в обстановка, в която желая да покажа автентичност, а ми липсва ентусиазъм, време и място, с цел да ги открия, се „ разрових “ виртуално из Rare Finds. Не за друго, а защото идва Коледа. Времето за доста дарове вкупом.

Може би най-сложната задача за нас, девойките, е – и няма значение какъв брой добре го познаваме, дали става въпрос за обичан, другар, татко или родственик. Винаги е мъчно. Тук обаче има обособена категория „ За него “, в която, повярвайте ми, ще откриете много забавни хрумвания – от дървени кубчета за уиски през дървени папийонки и цветни чорапи до био козметика. А описът напълно не свършва дотук и мога да прибавя очила, гривни, холдъри и чанти, като за коледен подарък може да се насочите към специфичните сетове на Rare Finds.



Понякога и приятелките ми не е елементарно да изненадам и се веселя, че има тъкмо такива места (особено онлайн), откъдето. В селекцията „ За нея “ може да избирате сред топли шалове и шапки, елегатни чанти, очила, невероятни дизайнерски бижута и разбира се, козметика, натурална козметика. Аз към този момент съм си набелязала няколко неща, които на драго сърце бих подарила на себе си. Дори и без мотив.



Но не по-малко се блазня от – селекцията от дизайнерски и ръчно направени аксесоари с прецизна направа, постоянно в обичаните ми минималистични форми и тези красиви картини от жив скандинавски мъх, които освен бих поставила в моя апартамент, само че и знам към този момент навръх кого и какво ще подаря. А по-късно на драго сърце бих се сгушила в едно от меките одеяла под аромата на Black Vanilla от I-tems.



Специални оферти и за са подготвили от Rare Finds, а за тези, които обичат да прекарват повече време в кухнята или просто обичат хубавата храна, е селекцията в категорията. Какво има в нея ли? Няма да издавам, единствено ще ви кажа, че е доста сладко и доста, доста люто.



Лично аз бях не по-малко сюрпризирана, когато получих първата си пратка от Rare Finds. Тя пристигна в стилна черна кутия, която сама по себе си и е подарък. Но може да се възползвате в допълнение от тяхното подаръчно пакетиране с хартия и панделка, с цел да спестите още повече време. Особено за last minute покупки.



А най-новото предложение на Rare Finds е тяхната, с която може да оставите избора в ръцете на обичаната жена, на мощния мъж, на родителите, на приятелите...

Насладете се на един по-различен шопинг за Коледа, девойки!

С поддръжката на Rare Finds

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР